Barion Pixel

Szállítási lehetőségek és fizetési módok

Szállítási lehetőségek és fizetési módok

Rendelésedet Magyarországon belül bármikor bárhova kézbesítjük. Biztonságosan, gyorsan és pontosan.
Külföldi szállítás esetén előzetesen érdeklődj!

Személyes átvétel

Üzlethelyiségünkben szállítási díj nélkül tudod átvenni megrendelésedet. Időpont egyeztetésért előzetesen érdeklődj!
Üzletünk: 6000 Kecskemét, Kisfái tanya 207/B

Kézbesítés házhoz

Magyar Posta
Kézbesítés 1-3 munkanapon belül az egész országban
990 Ft-tól

Fizetési módok

A Kisfái Ökokert Kft. saját döntése alapján állapítja meg a fizetési feltételeket és a vásárlás során a következő Fizetési Módokat kínálhatja fel (azzal, hogy az elektronikus fizetés lehetőségét a vonatkozó jogszabályok alapján mindenkor lehetővé teszi) és egyben részletesen tájékoztatja a Vásárlókat az egyes fizetési módokhoz kapcsolódó költségekről:

  • banki átutalás;
  • online kártyás fizetés (MasterCard, Maestro vagy Visa bankkártyával), a Vásárló által megadott kártyaadatokat a jövőbeli kifizetések miatt a releváns bank automatikusan megjegyzi (ezt az opciót a bejelentkezett viszonteladó a saját fiókjában a “Személyes Adatok” menüpontban törölheti);
  • Utánvétel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot. Az utánvétes fizetési módnál plusz költséget (bruttó 400 Ft) számítunk fel, amelyet a rendelési felületen talál. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy utánvételes fizetési mód választására csak – nem raklapos küldemény, – házhozszállítás választása esetén, illetve – az 10.000 Ft összérték alatti megrendelések esetén van lehetőség. Kérjük, hogy 10.000 Ft összérték feletti megrendelések esetén válasszák a kényelmes bankkártyás fizetési módot, vagy a banki átutalás lehetőségét. Amennyiben a megrendelt termékeket raklapon tudjuk szállítani, minden esetben előzetesen is egyeztetünk a kedves vásárlóval.

Barion

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártya számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Fizetéshez használhatja: Mastercard vagy Maestro bankkártyáját, Visa bankkártyáját

További részletek az ÁSZF-ben!

Kecskemét, 2022. 02. 09.