Barion Pixel

Szállítási lehetőségek és fizetési módok

Vásárló rendelése Magyarország területén belül kerülhet kiszállításra. Külföldi szállítás előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

A Kisfái Ökokert Kft. a termékeket független szállítmányozó céggel együttműködve szállítja ki.

A Kisfái Ökokert Kft. nem garantálja a Vásárlók számára valamennyi – elméletben – elérhető szállítási mód igénybevételének lehetőségét. Egyes szállítási módok attól függően kerülnek a Vásárló részére kiajánlásra, hogy milyen távolságra van a kiszállítási cím, illetve milyen szállítási kapacitások állnak a Kisfái Ökokert Kft. részére rendelkezésre adott pillanatban. Vis maior vagy az információs rendszerben beálló zavar esetén, a Kisfái Ökokert Kft. nem vállal felelősséget a késedelmes áruszállításért. 

Előrendeléseket veszünk fel a különböző szezonokra. (például: csemegeszőlő oltvány szezonja decembertől-májusig)

Szállítási módok:

Személyes átvétel

A Kisfái Ökokert telephelyén, előre egyeztetett időpontban, munkaidő alatt (8:00-16:00), ingyenes átvehető a rendelés.

Átvételi cím: 6000 Kecskemét, Kisfái tanya 207/B

MPL házhozszállítás

Bruttó 3.500.- Ft.

Csomagját az MPL munkatársai szállítják ki Önnek, egy munkanapos időgaranciával. A csomagfeladásra minden esetben egy telefonos egyeztetést követően kerül sor, biztosítva ezzel, hogy a vásárló felkészülhessen a csomag fogadására.

Külföldi szállítás esetén GLS futárszolgálat viszi a csomagokat. A pontos szállítási költségről a szállítás előtt tájékoztatjuk a vásárlót.

Fizetési módok

A Kisfái Ökokert Kft. saját döntése alapján állapítja meg a fizetési feltételeket és a vásárlás során a következő Fizetési Módokat kínálhatja fel (azzal, hogy az elektronikus fizetés lehetőségét a vonatkozó jogszabályok alapján mindenkor lehetővé teszi) és egyben részletesen tájékoztatja a Vásárlókat az egyes fizetési módokhoz kapcsolódó költségekről:

Banki átutalás: Banki átutalás választása esetén a szolgáltató a rendelés feldolgozását követően feltünteti az utaláshoz szükséges minden adatát a számlán, ami a vásárlás végösszegének kiegyenlítéséhez szükséges. A fogyasztó saját banki rendszerén és annak feltételei mellett egyenlítheti ki az összeget.

Utánvéttel: Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot.  Amennyiben a megrendelt termékeket raklapon tudjuk szállítani, minden esetben előzetesen is egyeztetünk a kedves vásárlóval.

Személyesen: Az irodánkban történő személyes átvétel során készpénzes és bankkártyás fizetésre is van lehetősége. Nyitvatartás: H-P: 8-16 óráig

Amíg a megrendelés összege nem kerül teljes egészében kifizetésre és a Kisfái Ökokert Kft. részére jóváírásra, a termék a Kisfái Ökokert Kft. tulajdonában marad.

A megrendelés leadását követően a Vásárló a számlázási adatokat nem módosíthatja.

Amennyiben a Vásárló a Kisfái Ökokert Kft.-vel kötött szerződéstől eláll, vagy ha a Vásárló bármely más okból visszatérítésre jogosult, a Kisfái Ökokert Kft. a vételárat a vásárlásnál használt fizetési móddal azonos módon téríti vissza. A visszatérítéshez szükséges helyes és pontos adatokat a Vásárló köteles a Kisfái Ökokert Kft. részére megadni, az adatok pontatlanságából eredő károkért a Kisfái Ökokert Kft. nem vállal semmilyen felelősséget.

További részletek az ÁSZF-ben!

Kecskemét, 2024. 01. 31.

MENÜ
KISFAI ÖKOKERT