Barion Pixel

Rólunk

35 éves szakmai tapasztalat

A régóta szőtt álmok 2021. márciusában valósultak meg, amikor újra elindult a Kisfái Ökokertben a kertészeti tevékenység Kecskeméten.

35 éves szakmai tapasztalat alatt kialakított AMINORET® BIORACIONÁLIS TECHNOLÓGIA ÉS TERMESZTÉSI MODELL garancia arra, hogy vevőink kémiai szermaradékok nélküli, egészségesen, növénybetegségektől és rovarkártevőktől mentesen felnevelt növényeket ültethessenek.

A kecskeméti reptérrel szembeni Kisfái Ökokertbe személyesen is betérhet, hogy meg tudja nézni és ki tudja választani az áfonya, csemegeszőlő, kiwi, málna, füge, fűszernövény csemetéket.

Ha időben leadja zöldségpalánta rendelését, április végétől a legkorszerűbb, rezisztens paradicsom, paprika, uborka, padlizsán, dinnye palántáit is felneveljük.

Kérésére káposztafélék palántáit is előneveljük.

Kérjük, hogy rendelését legkésőbb február közepéig adja le, mert a palántanevelés magvetéstől kb. 2 hónapig tart.

A gondosan szelektált, különleges csemegeszőlő fajták betegségekkel szemben ellenállóbbak és tetszetősebbek, piacosabbak a szokványos fajtáknál, A fajták szaporítóanyagának zömét kertészetünkben neveljük fel.

Webshopunk ezeket a különleges fajtákat is kínálja.

Növényeink mellé ültetési, termesztéstechnológiai javaslatot ajánlunk webshopunkban, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy a kiskertművelők is megtalálják a nekik legmegfelelőbb kiszerelésű tápszereket.

Az AMINORET® szermaradékmentes tápanyagok és védelmet biztosító szerek nem veszélyeztetik a környezetet, még csak nem is kockáztatják sem a termesztő, sem a fogyasztó egészségét.

Élelmezési és munkaegészségügyi várakozási idő minden esetben NULLA nap.

A szerek kijuttatásakor nem szükséges védőfelszerelést viselni!

Viszonteladó partnereinknek rendszeres vásárlás esetén árkedvezményt adunk.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

Keresse a védjegyet termékeinken, rendeljen online!

Ajánlataink

MENÜ
KISFAI ÖKOKERT