Barion Pixel

Rólunk

A régóta szőtt álmok 2021. márciusában valósultak meg, amikor elindult a Kisfái Ökokert Kecskeméten. A Kisfái Ökokert alapítói célul tűzték ki, hogy szermaradékmentes, öko termékeket és növényeket biztosítsanak azoknak, akiknek fontos az ökogazdálkodás.

Ökokertünkbe akár személyesen is betérhet, hogy meg tudja nézni és ki tudja választani az áfonyákat, csemegeszőlőket, málnákat, fügéket, fűszernövényeket, palántákat.

A gondosan összeállított, különleges csemegeszőlők kizárólag fajtakísérlet alapján választott fajták, melyek a betegségekkel szemben ellenállóbbak, ízük finomabb és zamatosabb. A fajtákat saját kertészeink állítják elő és szaporítják. Webshopunk ezeket a különlegese fajtákat kínálja.

Kertészeink úgy gondozzák a növényeket, mintha saját maguknak állítanák elő. Így a csomagolásnál is nagyon vigyáznak arra, hogy ne sérüljön meg a növény a szállítás során. Gyakorlat teszi a mestert – kertészeink napi min. 50 csomagot készítenek elő a szállításra, melyeknek csomagolásával eddig még nem volt probléma.

Növényeink mellé további termékeket is ajánlunk webshopunkban, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy a kiskertművelők és a nagy földterületen gazdálkodók is megtalálják a nekik legmegfelelőbb kiszereléseket.

A szermaradékmentes tápanyagok biztonságosan kijuthatóak a növényekre, nem veszélyezteti a termesztőt, a fogyasztót és az élővilágot sem.

Termékeinket viszonteladóknak kedvezményesen tudjuk biztosítani.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz!

 

Kellemes vásárlást kívánunk Webshopunkban!

Ajánlataink

Szállítási információ

Tisztelt Vásárónk!

Ezúton is értesítjük, hogy a Dubovszkij Rozovij és a Preobrazsenie csemegeszőlő szállítása előreláthatólag 2022. november 20-tól indul!

Megértésüket köszönjük!

Kisfái Ökokert csapata

This will close in 20 seconds